Σφραγιδα με λογότυπο

ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΜΕ ΛΟΓΟΤΥΠΟ

Η σφραγιδα με λογότυπο, είναι μια κατηγορία σφραγίδων που ειδικεύομαι. Οι σφραγίδες με custom λογότυπο είναι μια ειδική κατηγορία που χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή και ιδιαίτερη τεχνική. Σε κάποιες περιπτώσεις το “βάθος” των γραμμάτων η του σχεδίου πρέπει να είναι τέτοιο έτσι ώστε να πατάει επάνω στο χαρτί, φάκελο ή κουτί. Κάθε σφραγίδα λογότυπο είναι μια ξεχωριστή ιδιαίτερη δημιουργία και  ευρισκόμενος στη δημιουργία σφραγίδων στο Μαρούσι και τα Βόρεια Προάστεια από το 1999 μπορώ να μετατρέψω οποιαδήποτε σφραγίδα σε λογότυπο εξυπηρετώντας εκτός από το Μαρούσι, και τις γειτονικές περιοχές (Πεύκη, Μελίσσια, Κηφισιά, Λυκόβρυση).

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΣΦΡΑΓΙΔΑΣ ΜΕ ΛΟΓΟΤΥΠΟ

Για να μπορέσει ένα λογότυπο (σχέδιο ή εικαστικό) να γίνει σφραγίδα, πρέπει να υπάρξουν κάποιες προϋποθέσεις. Για παράδειγμα, δεν υπάρχουν “διακυμάνσεις” χρρώματος σε μια τέτοια σφραγίδα . Όλα είναι γραμικά. Και γι’ αυτό το λόγο αν έχετε κάποιο λογότυπο που δεν ξέρετε αν μπορεί να γίνει σφραγίδα, μπορείτε να μας το στείλετε με email ή να περάσετε από το κατάστημα και να σας το μετατρέψουμε σε γραμμικό σε περίπτωση που χρειαστεί. Η 20ετή και πλεον, εμπειρία μας στις σφραγίδες, εγγυάται το σωστό και άρτιο αποτέλεσμα.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Εαν θέλετε να φτιάξετε μια σφραγίδα με λογότυπο είμαι στη διάθεσή σας. Επικοινωνήστε μαζί μου στα παρακάτω στοιχεία για να βρούμε τη λύση που ταιριάζει. Ευχαριστώ!

Σφραγίδες

ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΗΣ

Εξαιρετικές και Ποιοτικές Σφραγίδες

Διονύσου 25-27, Μαρούσι

210 6120696

Εαν βρίσκεστε στο Mαρούσι ή στις γειτονικές περιοχές (Πεύκη, Μελισσια, Κηφισιά, Λυκόβρυση) μπορείτε να αποστείλετε online στο email κείμενο της σφραγίδας σας με λογότυπο και θα σας το ετοιμάσω να το παραλάβετε άμεσα!