σφραγιδα εταιρείας σφραγίδα επιχείρησης

Σφραγίδα Επιχείρησης, Εταιρείας, ΙΚΕ, Εταιρική Σφραγίδα.

Η σφραγίδα επιχείρησης, η σφραγίδα εταιρείας, η σφραγίδα ΙΚΕ, η εταιρική σφραγίδα, η σφραγίδα ατομικής επιχείρησης και άλλες,  είναι ένα είδος σφραγίδας που κατασκευάζουμε από το 1999 κατά εκατοντάδες κάθε χρόνο, εξυπηρετώντας εκτός από το Μαρούσι και τις γειτονικές περιοχές (Πεύκη, Μελίσσια, Κηφισιά, Λυκόβρυση, Βριλήσσια, Πεντέλη, Νέο Ηράκλειο, Μεταμόρφωση) και γνωρίζω πάρα πολύ καλά τη σημασία τους αλλά και τη χρησιμότητά τους. Κάθε Εταιρική σφραγίδα, Σφραγίδα Εταιρείας, επιχείρησης ατομικής και μη, έχει τις δικές της προδιαγραφές, ιδιαιτερότητες και διαστάσεις. Σε αυτή τη σελίδα θα σας απαντήσω στο ερώτημα: Τι χρειάζεται για να βγάλω σφραγίδα, είτε πρόκειται για σφραγίδα ΙΚΕ, Εταιρική, Επιχείρησης ΟΕ ή Ατομικής Επιχείρησης. 

 

Αποστέλλουμε Άμεσα Σφραγίδες Εταιρειών και Επιχειρήσεων σε όλη την Ελλάδα σε θυρίδα ΒΟΧ NOW και με συστημένο δέμα ΕΛΤΑ

Εαν είστε εταιρία ή επιχειρηματίας σε οποιοδήποτε μέρος της Ελλάδας και χρειάζεστε αξιόπιστη και ποιοτική σφραγίδα ή σφραγίδες, αποστέλλουμε άμεσα  στη διεύθυνση που θέλετε.  Αποστείλατε το κείμενο της σφραγίδας σας στο [email protected] και εμείς αναλαμβάνουμε τα υπόλοιπα.

H Εταιρική σφραγίδα είναι απαραίτητη κατά τη διαδικασία που μια εταιρεία ή μια επιχείρηση ιδρύεται, ώστε να σφραγιστούν τα βιβλία και τα στοιχεία της υπό έναρξης επιχείρησης.  Η εταιρική σφραγίδα χρησιμοποιείται για την σφράγιση κάθε λογιστικού εντύπου (τιμολόγιο, απόδειξη κ.α.) που εκδίδει η εταιρεία. Χρειάζονται επίσης για τη σφράγιση αξιόγραφων όπως οι επιταγές και για κάθε λογιστική πράξη της επιχείρησης.

Κατασκευάζω για την εταιρεία ή την επιχείρησή σας, αυτόματες και ξύλινες, ανθεκτικές σφραγίδες για την εταιρεία σας που θα αντέξουν για πολλά χρόνια και κάτω από δύσκολες συνθήκες,

ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΣΦΡΑΓΙΔΑ

Σύμφωνα με τα είδη εταιρειών που έχουμε στην Ελλάδα, μπορούν να καστασκευαστούν Σφραγίδες  Ανώνυμης εταιρείας ( Α.Ε. ), Εταιρείας Περιορισμένης Ευθύνης (Ε.Π.Ε.), Αστικής εταιρείας (Ατομικής), Αφανούς εταιρείας, Ομόρρυθμης Εταιρείας ( Ο.Ε. ), Ετερόρρυθμης εταιρείας ( Ε.Ε. ) και Ιδιωτικής Κεφαλαιουχικής Εταιρείας (Ι.Κ.Ε.). Παρακάτω σας παραθέτω μερικά δείγματα σφραγίδων και την μορφή τους.

ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ ΓΙΑ ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΣΦΡΑΓΙΔΑ Ε.Ε.
ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ - ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ- ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΙΚΕ - ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΣΦΡΑΓΙΔΑ - ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ
ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ ΓΙΑ ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΙΚΕ
Εδώ μπορείτε να δείτε τι πρέπει να αναγράφει μια σφραγίδα ΙΚΕ
ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ - ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ- ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΙΚΕ - ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΣΦΡΑΓΙΔΑ - ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ
ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ ΓΙΑ ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΣΦΡΑΓΙΔΑ Α.Ε.
ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ - ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ- ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΙΚΕ - ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΣΦΡΑΓΙΔΑ - ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ
ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ ΓΙΑ ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ

Αυτό είναι το υπόδειγμα για μια σφραγίδα ατομικής επιχείρησης 

ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ - ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ- ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΙΚΕ - ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΣΦΡΑΓΙΔΑ - ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ

Βρίσκομαι στο χώρο της σφραγιδοποιϊας πάνω από δύο δεκαετίες, έχοντας κατασκευάζει χιλιάδες σφραγίδες ατομικής επιχείρησης, μεγάλων εταιρειών, σφραγίδες ΙΚΕ, ΕΕ και ΟΕ και ομίλων. Γνωρίζω πάρα πολύ καλά τη σημασία τους και τη χρησιμότητά τους. Κάθε εταιρική σφραγίδα και σφραγίδα επιχείρησης που κατασκευάζω έχει υψηλές προδιαγραφές. Θα χαρώ να κατασκευάσω μια ποιοτική και ανθεκτική σφραγίδα για εσάς, που θα ανταπεξέλθει στις πιο απαιτητικές συνθήκες χρήσης και θα αντέξει στο πέρασμα του χρόνου.

Σφραγίδες

ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΗΣ

Διονύσου 25-27, Μαρούσι

210 6120696

ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Δευτέρα: 9:00π.μ.–5:00μ.μ.
Τρίτη: 9:00π.μ.–8:00μ.μ.
Τετάρτη: 9:00π.μ.–5:00μ.μ.
Πέμπτη: 9:00π.μ.–8:00μ.μ.
Παρασκευή: 9:00π.μ.–8:00μ.μ.
Σάββατο: 9:00π.μ.–3:00μ.μ.
Κυριακή: Κλειστά

Εάν βρίσκεστε στο Μαρούσι ή στις γειτονικές περιοχές (Πεύκη, Μελισσια, Κηφισιά, Λυκόβρυση, Βριλήσσια, Πεντέλη, Νέο Ηράκλειο, Μεταμόρφωση) μπορείτε να αποστείλετε online στο email κείμενο της σφραγίδας ή των σφραγίδων για την επιχείρησή σας και θα σας την ετοιμάσω να την παραλάβετε άμεσα!

tags: Σφραγίδα Επιχείρησης, Σφραγίδα Εταιρείας, Εταιρική Σφραγίδα, Σφραγίδα ΙΚΕ, Σφραγίδα Ατομικής Επιχείρησης