στρογγυλές σφραγίδες

Σφραγίδες Στρογγυλές

Οι στρογγυλές σφραγίδες κατασκευάζονται για διάφορες κρατικές υπηρεσίες αλλά και για εταιρείες (π.χ. Ναυτιλιακές). Έχοντας κατασκευάσει εκατοντάδες στρογγυλές σφραγίδες  (Στρογγυλή σφραγίδα δημοσίου ή Ελληνικής Δημοκρατίας) για σχολεία και οργανισμούς στο Μαρούσι αλλά και για τις γειτονικές περιοχές (Κηφισιά, Πεύκη, Λυκόβρυση, Μελίσσια), είμαι σίγουρος για το τελικό και ποιοτικό αποτέλεσμα που παραδίδω. Οι στρογγυλές σφραγίδες μπορούν να κατασκευαστούν και σε ξύλινη αλλά και σε αυτομελανούμενη έκδοση

Σημαντική σημείωση: Πάντα η παραγγελία μιας στρογγυλής σφραγίδας, Δημόσιας υπηρεσίας ή οργανισμού (σχολείου, Νοσοκομείου, υπουργείου), πρέπει να συνοδεύεται από επίσημο έγγραφο της υπηρεσίας που προσκομίζει ο άνθρωπος που την παραγγέλει στο κατάστημα.

Ξύλινες Στρογγυλές Σφραγίδες

Οι ξυλινες σφραγίδες είναι οι πιο οικονομικές. Ξεκινούν από διάμετρο 2cm και φτάνουν μέχρι 5cm. H πιο Κλασσική είναι αυτή της “Ελληνικής Δημοκρατίας” που κατασκευάζουμε για σχολεία, Δημόσιους Οργανισμούς κλπ.

Τα ξύλα των σφραγίδων που χρησιμοποιούμε είναι ειδικά και με εργονομική λαβή για να μπορείτε να πατάτε τη στρογγυλή σφραγίδα σας με ευκολία. 

Το δε λάστιχο της στρογγυλής σφραγίδας έχει το κατάλληλο βάθος γραμμάτων για να μπορεί να έχει σωστή και καθαρή αποτύπωση.

Στρογγυλές Σφραγίδες

Οι Αυτόματες στρογγυλές σφραγίδες είναι μια πιο “καθαρή” και πιο “portable” λύση για κάποιον που δεν θέλει να μεταφέρει σφραγίδες, ταμπονάκια μέσα σε σακούλες στην τσάντα του με κίνδυνο να λερωθεί.

Χρησιμοποιούμε Στρογγυλές σφραγίδες Trodat οποίες χρησιμοποιούν συστημα το οποίο κουμπώνει (δύο κομμάτια) και έτσι κάποιος μπορεί να τη μεταφέρει στο δυνατότερο μικρό μέγεθος με ασφάλεια.

Οι αυτόματες στρογγυλές σφραγίδες είναι μια εξαιρετική λύση και κυκλοφορούν σε διάφορες διαμέτρους και μεγέθη.

στρογγυλές σφραγίδες

Βρίσκομαι στο χώρο της σφραγιδοποιϊας πάνω από δύο δεκαετίες, έχοντας κατασκευάζει χιλιάδες σφραγίδες εταιρειών, επιχειρήσεων και Ελεύθερων επαγγελματιών. Γνωρίζω πάρα πολύ καλά τη σημασία τους και τη χρησιμότητά τους. Θα χαρώ να κατασκευάσω μια ποιοτική και ανθεκτική στρογγυλή σφραγίδα για εσάς που θα ανταπεξέλθει στις πιο απαιτητικές συνθήκες χρήσης.

Σφραγίδες

ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΗΣ

Διονύσου 25-27, Μαρούσι

210 6120696

ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Δευτέρα: 9:00π.μ.–5:00μ.μ.
Τρίτη: 9:00π.μ.–8:30μ.μ.
Τετάρτη: 9:00π.μ.–5:00μ.μ.
Πέμπτη: 9:00π.μ.–8:30μ.μ.
Παρασκευή: 9:00π.μ.–8:30μ.μ.
Σάββατο: 9:00π.μ.–2:00μ.μ.
Κυριακή: Κλειστά

Εαν βρίσκεστε στο Μαρούσι ή στις γειτονικές περιοχές (Πεύκη, Μελισσια, Κηφισιά, Λυκόβρυση) μπορείτε να αποστείλετε online στο email κείμενο της σφραγίδας σας και θα σας το ετοιμάσω να το παραλάβετε άμεσα!