ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΙΑΤΡΟΥ - ΙΑΤΡΙΚΗ ΣΦΡΑΓΙΔΑ

ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΙΑΤΡΟΥ - ΙΑΤΡΙΚΗ ΣΦΡΑΓΙΔΑ

Οι σφραγίδες Ιατρών και οι Ιατρικές σφραγίδες,  είναι ένα είδος σφραγίδας που κατασκευάζω από το 1999,  εξυπηρετώντας εκτός από το Μαρούσι και τις γειτονικές περιοχές (Πεύκη, Μελισσια, Κηφισιά, Λυκόβρυση, Βριλήσσια, Πεντέλη, Νέο Ηράκλειο, Μεταμόρφωση αλλά και Αθήνα), κατά εκατοντάδες κάθε χρόνο. Γνωρίζω πάρα πολύ καλά τη σημασία τους αλλά και τη χρησιμότητά τους. Κάθε έγγραφο και κάθε Ιατρός (Παθολόγος, Καρδιολόγος, Παιδίατρος, Ψυχίατρος, Αγροτικός Ιατρός, Ψυχολόγος, Ελεγκτής Ιατρός κλπ), χρειάζεται τη δική του σφραγίδα με τις δικές της προδιαγραφές, ιδιαιτερότητες και διαστάσεις.

Πρόσφατα οι Ιατροί χρειάζονται τη σφραγίδα τους στην οποία πρέπει να αναγράφεται το: ΣΥΜΒΕΒΛΗΜΕΝΟΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΙΑΤΡΟΣ ΕΟΠΥΥ και για την οποία θα σας πω παρακάτω. Μιας και έχουμε ήδη κατασκευάσει αρκετές σφραγίδες Προσωπικού Ιατρού.

Μια σφραγίδα Ιατρού χρησιμοποιείται για τη σφράγιση διάφορων εντύπων όπως για παράδειγμα συνταγών, παραπεμπτικών, αιτήσεων, ιατρικών γνωματεύσεων, βεβαιώσεων και άλλων. Εδώ θα διαβάσετε ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ Η ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΙΑΤΡΟΥ και γιατί η κατασκευή της είναι μια υπεύθυνη εργασία. Οι κατηγορίες που θα μπορούσαμε να ξεχωρίσουμε τις Ιατρικές σφραγίδες είναι:

ΣΦΡΑΓΙΔΕΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΟΥ ΙΑΤΡΟΥ

Αυτές οι σφραγίδες κατασκευάζονται για Επικουρικό Επιμελητή, Επιμελητή, Διευθυντή, κλπ. Σύμφωνα με την εγκύκλιο του ΕΟΠΥΥ (2016) πρέπει στη σφραγίδα να αναγράφονται: ΔΥΠΕ, ΤΙΤΛΟΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ – ΚΛΙΝΙΚΗΣ ή ΜΟΝΑΔΑΣ ΥΓΕΙΑΣ ΤΟΥ ΠΕΔΥ, ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΘΕΡΑΠΟΝΤΑ, ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ, ΒΑΘΜΟΣ (Δ/ντής, Επιμελητής κά), ή ΤΙΤΛΟΣ, ΑΜΚΑ, ΤΣΑΥ ή ΑΣΜ (για στρατιωτικούς). Η σφραγίδα αυτή μπορεί να είναι ξύλινη ή αυτόματη και η διάστασή της (πάτημα) να είναι σε πλάτος 5,5 ή 4,5 εκατοστά και ύψος σε 2,1 ή 1,5 εκατοστά αντίστοιχα.

ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ ΣΦΡΑΓΙΔΑΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΟΥ (ΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟΥ) ΙΑΤΡΟΥ
ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΙΑΤΡΟΥ - ΙΑΤΡΙΚΗ ΣΦΡΑΓΙΔΑ

ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΙΑΤΡΟΥ (ΙΔΙΩΤΗ) ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ

Σε αυτή την Ιατρική  σφραγίδα, πρέπει να  αναγράφονται τα φορολογικά του στοιχεία (ΑΦΜ, ΔΟΥ) του Ιατρού,  η έδρα του Ιατρείου (διεύθυνση), ΑΜΚΑ,  Αριθμός Μητρώου ΤΣΑΥ και προαιρετικά κάποια στοιχεία επικοινωνίας όπως το τηλέφωνο ή το email του. Η διάσταση του “πατήματος” της μπορεί να είναι από 4,6 έως 5,6 cm  στο πλάτος και 1,6 έως 2,1 cm αντίστοιχα και την κατασκευάζω ξύλινη, αυτόματη ή και τσέπης.

ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ ΣΦΡΑΓΙΔΑΣ ΙΔΙΩΤΗ ΙΑΤΡΟΥ
ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΙΑΤΡΟΥ - ΙΑΤΡΙΚΗ ΣΦΡΑΓΙΔΑ

ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΕΙΔΙΚΕΥΟΜΕΝΟΥ ΙΑΤΡΟΥ

Η Σφραγίδα του Ειδικευόμενου Ιατρού είναι αν όχι η πρώτη, σίγουρα μία από τις πρώτες σφραγίδες της καριέρας του. Και οι ειδικευόμενοι Γιατροί πρέπει να έχουν τη σφραγίδα τους την οποία μπορώ να κατασκευάσω σε διάφορές μορφές όπως αυτόματες, ξύλινες ή τσέπης. Οι σφραγίδες των ειδικευόμενων Ιατρών δεν έχουν φορολογικά στοιχεία αλλά το όνομά τους, το Νοσοκομείο που εργάζονται, το τμήμα που εργάζονται (π.χ. Γαστρεντερολογικό) και συνήθως το ΑΜΚΑ τους. Άρκετές σφραγίδες δεν περιλαμβάνουν το ΑΜΚΑ

ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ ΣΦΡΑΓΙΔΑΣ ΕΙΔΙΚΕΥΟΜΕΝΟΥ ΙΑΤΡΟΥ
ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΙΑΤΡΟΥ - ΙΑΤΡΙΚΗ ΣΦΡΑΓΙΔΑ

Σφραγίδα Συμβεβλημένου Προσωπικού Ιατρού ΕΟΠΥΥ

Κάθε πολίτης πλέον δικαιούται τον προσωπικό Ιατρό του ΕΟΠΥΥ κι αυτό έχει σαν αποτέλεσμα κάθε Ιατρός που υπαγεται στον Θεσμό του Προσωπικού Ιατρού, να έχει τη σφραγίδα του. Σύμφωνα με τον ΕΟΠΥΥ κι όπως αναφέρουν Ιατρικοί Σύλλογοι:

1. Οι σφραγίδες των συμβεβλημένων με τον ΕΟΠΥΥ ιδιωτών ιατρών, σύμφωνα με τα αρ. 3) σχετικά έγγραφα του ΕΟΠΥΥ, πρέπει να φέρουν τα εξής στοιχεία: ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ, ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ, ΑΜΚΑ, ΑΡΙΘΜΟ ΜΗΤΡΩΟΥ ΤΣΑΥ, ή ΑΣΜ για τους στρατιωτικούς καθώς και την ένδειξη «ΣΥΜΒΕΒΛΗΜΕΝΟΣ ΙΑΤΡΟΣ».

2. Οι σφραγίδες των ιδιωτών ιατρών (Συνεργαζόμενων Θεραπόντων Ιατρών, Επιστημονικών υπευθύνων, Επιστημονικών Δ/ντών) των συμβεβλημένων με τον ΕΟΠΥΥ ιδιωτικών πολυιατρείων και ιατρικών εταιρειών παροχής υπηρεσιών Π.Φ.Υ., πρέπει να φέρουν τα εξής στοιχεία: ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ, ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ, ΑΜΚΑ, ΑΡΙΘΜΟΣ ΜΗΤΡΩΟΥ ΤΣΑΥ, ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ ΘΕΡΑΠΩΝ ΙΑΤΡΟΣ ή ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ή ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΣ Δ/ΝΤΗΣ, ΕΠΩΝΥΜΙΑ ΠΟΛΥΙΑΤΡΕΙΟΥ ή ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ καθώς και την ένδειξη « ΣΥΜΒΕΒΛΗΜΕΝΟ ΜΕ ΤΟΝ ΕΟΠΥΥ».

3. Οι σφραγίδες των πιστοποιημένων ιδιωτών ιατρών, πρέπει να φέρουν τα στοιχεία που απαιτούνται από την Εφορία δηλ.: ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ, ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ, ΤΑΧ.ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ και ΤΗΛΕΦΩΝΟ, Α.Φ.Μ. και Δ.Ο.Υ. Το ΑΜΚΑ και ο Α.Μ. ΤΣΑΥ ή ο Α.Σ.Μ. του ιατρού εμφανίζονται σε αντίστοιχο πεδίο στο επάνω αριστερό τμήμα του ηλεκτρονικού παραπεμπτικού ή της γνωμάτευσης.


 

Κατασκευάζω σφραγίδα Ελεγκτή Ιατρού, Συμβεβλημένου Ιατρού στον ΕΟΠΥΥ, Αγροτικού Ιατρού, Καρδιολόγου, Παθολόγου, Ψυχολόγου, Ψυχίατρου, Παιδίατρου, Γαστρεντερολόγου, Γενικού Ιατρού, Οφθαλμίατρου, Αναισθησιολόγου, Λογοθεραπευτη  και άλλων Ιατρικών αλλά παραϊατρικών ειδικοτήτων.

Βρίσκομαι στο χώρο της κατασκευής σφραγίδων πάνω από δύο δεκαετίες και έχοντας κατασκευάζει χιλιάδες σφραγίδες, γνωρίζω πάρα πολύ καλά τη σημασία της και τη χρησιμότητά της στο Ιατρικό Λειτούργημα. Είτε είστε Νοσοκομειακός Ιατρός, είτε Ιδιώτης, είτε Ειδικευόμενος Ιατρός θα χαρώ να κατασκευάσω μια ποιοτική και ανθεκτική σφραγίδα για εσάς που θα ανταπεξέλθει στις πιο απαιτητικές συνθήκες χρήσης.

Σφραγίδες

ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΗΣ

Ανθεκτικές και Ποιοτικές Σφραγίδες

Διονύσου 25-27, Μαρούσι

210 6120696

ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Δευτέρα: 9:00π.μ.–5:00μ.μ.
Τρίτη: 9:00π.μ.–8:30μ.μ.
Τετάρτη: 9:00π.μ.–5:00μ.μ.
Πέμπτη: 9:00π.μ.–8:30μ.μ.
Παρασκευή: 9:00π.μ.–8:30μ.μ.
Σάββατο: 9:00π.μ.–2:00μ.μ.
Κυριακή: Κλειστά

Εαν βρίσκεστε στο Μαρούσι ή στις γειτονικές περιοχές (Πεύκη, Μελισσια, Κηφισιά, Λυκόβρυση, Βριλήσσια, Πεντέλη, Νέο Ηράκλειο, Μεταμόρφωση αλλά και Αθήνα) μπορείτε να αποστείλετε online στο email κείμενο της σφραγίδας σας και θα σας το ετοιμάσω να το παραλάβετε άμεσα!