ΣΦΡΑΓΙΔΕΣ ΤΣΕΠΗΣ

ΣΦΡΑΓΙΔΕΣ ΤΣΕΠΗΣ

Οι σφραγίδες τσέπης είναι ο ιδανικός τρόπος να έχει καποιος μια σφραγίδα στην τσάντα του ή στην τσέπη του και να μπορεί να την μεταφέρει χωρίς να λερωθεί και χωρίς να χρειάζεται να μεταφέρει έναν μεγάλο μηχανισμό μιας αυτόματης σφραγίδας.

 Δεν είναι υπερβολή αν πω πως από τότε που ξεκίνησα την κατασκευή σφραγίδων στο Μαρούσι αλλά και στα Βόρεια Προάστια, έχω κατασκευάσει χιλιάδες σφραγίδες τσέπης   εξυπηρετώντας εκτός από το Μαρούσι και τις γειτονικές περιοχές (Πεύκη, Μελισσια, Κηφισιά, Λυκόβρυση)

Οι Σφραγίδες τσέπης που χρησιμοποιώ και προτείνω είναι οι εξής:

ΣΦΡΑΓΙΔΕΣ ΤΣΕΠΗΣ COLOP

Οι σφραγίδες τσέπης colop είναι ανθεκτικές, όμορφες, λειτουργικές και αναπτύσσοναι ως ένα κομμάτι. 

Κάθε σφραγίδα τσέπης Colop μπορεί να μπει σε μπροστινή εξωτερική τσέπη μιας και έχει τη φιλοσοφία στυλό. Κυκλοφορεί σε διάφορα χρώματα τόσο σε μονόχρωμο πλαστικό, όσο και σε “κρυσταλιζε”.

ΣΦΡΑΓΙΔΕΣ ΤΣΕΠΗΣ

ΣΦΡΑΓΙΔΕΣ ΤΣΕΠΗΣ TRODAT

Οι σφραγίδες τσέπης trodat “Vienna” είναι ίσως οι πιο παλιές σφραγίδες τσέπης. Κυκλοφορούν σαν κουτάκι με κόκκινο κάλυμμα και μαύρο σώμα. 

Είναι συνδυασμός δύο κομματιών και είναι μια προσομοίωση ξύλινης σφραγίδας αλλά σε ένα πλαστικό κουτάκι που περιέχει ταμπόν και το πλαστικό χερουλάκι που επάνω μπαίνει το λάστιχο της σφραγίδας.

Είναι ιδιαίτερα βολική και κομψή σφραγίδα τσέπης. Κυκλοφορεί σε δύο μεγέθη και συνίσταται για σφραγίδες 3-4 σειρών (το μικρό μέγεθος) και 5-6 σειρών το (μεγάλο). Είναι επίσης αρκετά ανθεκτικές.

ΣΦΡΑΓΙΔΕΣ ΤΣΕΠΗΣ vienna

ΣΦΡΑΓΙΔΕΣ ΤΣΕΠΗΣ ΜΕΓΑΛΟ ΜΕΓΕΘΟΣ

Οι σφραγιδες τσέπης σε μεγάλο μέγεθος της εταιρείας Shinny, χρησιμοποιούνται κυρίως από Μηχανικούς για να σφραγίζουν σχέδια και μελέτες και που δεν θέλουν να φέρουν μαζί τους ογκώδεις σφραγίδες Ξύλινες ή Αυτόματες.

Αυτού του είδους οι σφραγίδες φτιάχνονται σε διάσταση 8×3 ιδανικό μέγεθος γι’ αυτή την κατηγορία επαγγελματιών.

ΣΦΡΑΓΙΔΕΣ ΤΣΕΠΗΣ μηχανικων

Βρίσκομαι στο χώρο της σφραγιδοποιϊας πάνω από δύο δεκαετίες και έχοντας κατασκευάζει χιλιάδες σφραγίδες, γνωρίζω πάρα πολύ καλά τη σημασία της και τη χρησιμότητά της σε κάθε επαγγελματία.

Θα χαρώ να κατασκευάσω μια ποιοτική και ανθεκτική σφραγίδα για εσάς που θα ανταπεξέλθει στις πιο απαιτητικές συνθήκες χρήσης.

Σφραγίδες

ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΗΣ

Ανθεκτικές και Ποιοτικές Σφραγίδες

Διονύσου 25-27, Μαρούσι

210 6120696

ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Δευτέρα: 9:00π.μ.–5:00μ.μ.
Τρίτη: 9:00π.μ.–8:30μ.μ.
Τετάρτη: 9:00π.μ.–5:00μ.μ.
Πέμπτη: 9:00π.μ.–8:30μ.μ.
Παρασκευή: 9:00π.μ.–8:30μ.μ.
Σάββατο: 9:00π.μ.–2:00μ.μ.
Κυριακή: Κλειστά

Εαν βρίσκεστε στο Μαρούσι ή στις γειτονικές περιοχές (Πεύκη, Μελισσια, Κηφισιά, Λυκόβρυση) μπορείτε να αποστείλετε online στο email κείμενο της σφραγίδας σας και θα σας το ετοιμάσω να το παραλάβετε άμεσα!

Tags: σφραγίδες τσέπης