σφραγιδα υποκαταστηματος

ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ

Η Σφραγίδα Υποκαταστήματος είναι ένα είδος σφραγίδας που κατασκευάζω από το 1999 κατά εκατοντάδες κάθε χρόνο εξυπηρετώντας εκτός από το Μαρούσι και τις γειτονικές περιοχές (Πεύκη, Μελίσσια, Κηφισιά, Λυκόβρυση, Βριλήσσια, Πεντέλη, Νέο Ηράκλειο, Μεταμόρφωση) και γνωρίζω πάρα πολύ καλά τη σημασία της αλλά και τη χρησιμότητά της. Κάθε Σφραγίδα Υποκαταστήματος  έχει τις δικές της προδιαγραφές, ιδιαιτερότητες και διαστάσεις όπως όλες οι Σφραγίδες.

H Σφραγίδα Υποκαταστήματος είναι απαραίτητη  για τον κάθε υποκατάστημα ώστε να σφραγιστούν τα βιβλία και τα στοιχεία του υποκαταστήματος.  Χρησιμοποιείται για την σφράγιση κάθε λογιστικού εντύπου (τιμολόγιο, απόδειξη κ.α.) που εκδίδει ο καθε Επαγγελματίας. Χρειάζονται επίσης για τη σφράγιση αξιόγραφων όπως οι επιταγές και για κάθε λογιστική πράξης.

Κατασκευάζω αυτόματες και ξύλινες, ανθεκτικές Σφραγίδα Υποκαταστήματος που θα αντέξουν για πολλά χρόνια και κάτω από δύσκολες συνθήκες.

Κάθε σφραγίδα υποκαταστήματος πρέπει να περιέχει εκτός από τη διεύθυνση του υποκαταστήματος και τη διεύθυνση της έδρας.

ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ ΣΦΡΑΓΙΔΑΣ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ
σφραγιδα υποκαταστηματος

Βρίσκομαι στο χώρο της σφραγιδοποιϊας πάνω από δύο δεκαετίες, έχοντας κατασκευάζει χιλιάδες σφραγίδες υποκαταστημάτων  και γνωρίζω πάρα πολύ καλά τη σημασία τους και τη χρησιμότητά τους. Θα χαρώ να κατασκευάσω μια ποιοτική και ανθεκτική σφραγίδα για εσάς που θα ανταπεξέλθει στις πιο απαιτητικές συνθήκες χρήσης και θα αντέξει στο πέρασμα του χρόνου.

Σφραγίδες

ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΗΣ

Κατασκευή Σφραγίδας Υποκαταστήματος

Διονύσου 25-27, Μαρούσι

210 6120696

Εαν βρίσκεστε στο Μαρούσι ή στις γειτονικές περιοχές (Πεύκη, Μελισσια, Κηφισιά, Λυκόβρυση, Βριλήσσια, Πεντέλη, Νέο Ηράκλειο, Μεταμόρφωση) μπορείτε να αποστείλετε online στο email κείμενο της  σφραγίδας του υποκαταστήματος σας και θα σας την ετοιμάσω να την παραλάβετε άμεσα!

ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Δευτέρα: 9:00π.μ.–5:00μ.μ.
Τρίτη: 9:00π.μ.–8:30μ.μ.
Τετάρτη: 9:00π.μ.–5:00μ.μ.
Πέμπτη: 9:00π.μ.–8:30μ.μ.
Παρασκευή: 9:00π.μ.–8:30μ.μ.
Σάββατο: 9:00π.μ.–2:00μ.μ.
Κυριακή: Κλειστά

Tags:  Σφραγίδα Υποκαταστηματος