Σφραγιδα Δικηγόρου

ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ

Η Σφραγίδα Δικηγόρου  ( και επικύρωσης,  μεταφρασης) είναι ένα είδος σφραγίδας που κατασκευάζω από το 1999  εξυπηρετώντας εκτός από το Μαρούσι και τις γειτονικές περιοχές (Πεύκη, Μελισσια, Κηφισιά, Λυκόβρυση, Βριλήσσια, Πεντέλη, Νέο Ηράκλειο, Μεταμόρφωση και Αθηνα), κατά εκατοντάδες κάθε χρόνο. Η αλήθεια είναι πως δεν υπάρχει μόνο μία σφραγίδα δικηγόρου. Και αυτό γιατί εκτός από τις σφραγίδες Δικηγόρων για την εφορία και αυτές που αναγράφουν τα στοιχεία τους,  υπάρχει η σφραγίδα για επικύρωση, η σφραγίδα για μετάφραση ακόμα και η σφραγίδα του στα αγγλικά όταν αυτή χρειάζεται. Σε αυτή τη σελίδα θα σας πω ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ Η ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ

ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΕΦΟΡΙΑΣ

Σε αυτή τη σφραγίδα αναγράφεται το όνομα του δικηγόρου, η Ιδιότητά του, ο αριθμός Μητρώου του Δικηγορικού Συλλόγου της περιοχής του, η διεύθυνσή του, το ΑΦΜ και η ΔΟΥ του και προαιρετικά το τηλέφωνό του και το email του.

ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ ΣΦΡΑΓΙΔΑΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ
σφραγιδα δικηγορου

ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ

Σε αρκετές σφραγίδες δικηγόρων που έχουμε κατασκευάσει ο αριθμός Μητρώου του Δικηγορικού Συλλόγου που υπάγεται ο Δικηγόρος, δεν αναγράφεται. Παρακάτω σας παραθέτουμε ένα υπόδειγμα σφραγίδας Δικηγορικού Γραφείου.

ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ ΣΦΡΑΓΙΔΑΣ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ
ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ

ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ (ΕΠΙΚΥΡΩΣΗΣ)

Μια σφραγίδα που χρησιμοποιείται κατά κόρον στο δικηγορικό λειτουργήμα είναι οι σφραγίδα επικύρωσης. Το λεκτικό διαφέρει από Δικηγόρο σε δικηγόρο, όμως το νόημα και δομή είναι συγκεκριμένη. Το προς επικύρωση έγγραφο φέρει σφραγίδα με το όνομα του Δικηγόρου και την ημερομηνία της επικύρωσης Παρακάτω ακολουθεί υπόδειγμα για επικύρωση εγγραφου.

ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ ΣΦΡΑΓΙΔΑΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΓΙΑ ΕΠΙΚΥΡΩΣΗ
ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΕΠΙΚΥΡΩΣΗΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ

ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ

Η Σφραγίδα Δικηγόρου στα Αγγλικά, είναι άλλη μια σφραγίδα μου μπορούμε κατασκευάζουμε για τους Δικηγόρους που εμπιστεύνται τις υπηρεσίες μας. Παρακάτω σας παραθέτουμε ένα υπόδειγμα.

ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ ΣΦΡΑΓΙΔΑΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ
ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ

Βρίσκομαι στο χώρο της σφραγιδοποιϊας πάνω από δύο δεκαετίες και έχοντας κατασκευάζει χιλιάδες σφραγίδες, γνωρίζω πάρα πολύ καλά τη σημασία της και τη χρησιμότητά της στο Δικηγορικό Λειτούργημα. Θα χαρώ να κατασκευάσω μια ποιοτική και ανθεκτική σφραγίδα για εσάς που θα ανταπεξέλθει στις πιο απαιτητικές συνθήκες χρήσης.

Σφραγίδες

ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΗΣ

Ανθεκτικές και Ποιοτικές Σφραγίδες

Διονύσου 25-27, Μαρούσι

210 6120696

ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Δευτέρα: 9:00π.μ.–5:00μ.μ.
Τρίτη: 9:00π.μ.–8:30μ.μ.
Τετάρτη: 9:00π.μ.–5:00μ.μ.
Πέμπτη: 9:00π.μ.–8:30μ.μ.
Παρασκευή: 9:00π.μ.–8:30μ.μ.
Σάββατο: 9:00π.μ.–2:00μ.μ.
Κυριακή: Κλειστά

Εαν βρίσκεστε στο Μαρούσι ή στις γειτονικές περιοχές (Πεύκη, Μελισσια, Κηφισιά, Λυκόβρυση) μπορείτε να αποστείλετε online στο email κείμενο της δικηγορικής σας σφραγίδας  και θα σας την ετοιμάσω να την παραλαβετε άμεσα.